Subsidies

Algemene info

De Vlaamse overheid investeert in een toekomst voor chauffeurs. Er zijn verschillende subsidie maatregelen vrijgemaakt waardoor een zaakvoerder of zelfstandige in aanmerking komt voor een premie. Hiermee kan je werknemers een opleiding tot rijbewijs laten volgen bij een erkende rijschool.

KMO portefeuille

De kmo-portefeuille is een steunmaatregel die ondernemers een financiële tegemoetkoming geeft wanneer ze een opleiding aankopen bij een geregistreerde dienstverlener. Om de subsidie te kunnen aanvragen, moet je online een aanvraag indienen en vervolgens een bedrag storten in jouw (elektronische) kmo-portefeuille. De Vlaamse overheid vult dat bedrag verder aan met subsidies. Daarmee kan je de dienstverlener betalen voor de geleverde diensten. Contacteer ons voor meer info en voorwaarden.

Lees meer

Sociale fondsen

Voor bedrijven die werknemers willen opleiden, bestaat er een variëteit aan sectorfondsen. Deze fondsen bieden premies per sector aan (bouwindustrie, houtindustrie, metaalindustrie,...). Een bedrijf dat hiervoor in aanmerking wil komen moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Contacteer ons indien je meer info wil of indien je wil nakijken of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een subsidie.

Organisaties

Klik op logo's voor detailinfo op de website van de organisatie.