Opleidingen

De weg naar je rijbewijs start hier.

Rijbewijs A
Motorfiets

Wij kennen het als geen ander: het vrije gevoel van de motorfiets. Gaat het nu om files vermijden onderweg naar je werk of een avontuurlijke tocht ondernemen waarvan de bestemming onbekend is, de motorfiets kan het allemaal. Onze instructeurs weten dat en leren je alles wat je moet weten om van jouw vrijheid te kunnen genieten.

Lees meer

Rijbewijs AM
Bromfiets

Opgroeien bestaat uit nieuwe werelden ontdekken. Dankzij de bromfiets kunnen jouw grenzen onder goede begeleiding uitgebreid worden. Wij bieden gepaste theorie- en praktijkopleidingen zodat de eerste ervaring van jongeren met gemotoriseerde mobiliteit zo veilig en vlot mogelijk kan verlopen.

Lees meer

Rijbewijs B
Auto

Een rijbewijs voor de auto is meer dan het technisch rijden alleen. Alle aspecten van ons hedendaags verkeer kennen en onder de knie hebben is minstens even belangrijk. Onze opleidingen zijn daarom gericht en efficiënt. Onze agenda is flexibel waardoor we snel kunnen inspelen op jouw voorkeuren.

Lees meer

Rijbewijs BE
Auto + Aanhangwagen

Wil je op vakantie met een caravan? Heb je voor beroep of hobby een rijbewijs BE nodig om met een grote aanhangwagen te kunnen rijden? Theoretisch rijbewijs is niet nodig op voorwaarde dat je rijbewijs B of hoger hebt. Wij geven opleidingen en bieden ondersteuning tijdens het praktijkexamen. Het examen kan je afleggen met een voertuig en aanhangwagen van ons.

Lees meer

Rijbewijs C
Vrachtauto

Wil je met een groter voertuig op pad? Moet je voor je werk of hobby een hoger rijbewijs hebben dan B? Er zijn heel wat zaken waarmee je rekening dient te houden. Onze instructeurs kennen de knepen van het vak en leren ze je graag. Dankzij onze flexibele planning werken we rond jouw agenda.

Lees meer

Rijbewijs CE
Vrachtauto + Aanhangwagen

Wil je aan je vrachtwagen een aanhangwagen van meer dan 750kg toevoegen? Dan heb je een rijbewijs CE nodig. Het besturen van dit voertuig vergt heel wat techniek, kennis en ervaring. Onze instructeurs hebben dat allemaal en dragen het graag op jou over. Wij trachten ook steeds op een flexibele en snelle manier rond jouw agenda te werken.

Lees meer

Defensief rijden
Verbetering van rijtechniek

Verkrijg inzicht, rijd zuiniger en word een betere chauffeur. Ons verkeer wordt elke dag drukker en complexer. Aan de hand van onze defensief-rijden-cursus, leren we je daar beter mee om te gaan en bepaalde situaties te voorzien voor dat ze gebeuren.

Lees meer

Vormingsmoment begeleider rijbewijs B

Wil je als begeleider iemand leren rijden? Je bent bij wet verplicht om een vormingsmoment van 3u te volgen. Deze korte opleiding kost 20 euro en kan op verschillende dagen gevolgd worden in onze opleidingscentra te Aarschot en Diest.

Lees meer

Ecologisch rijden
Leer kosten besparen

Dankzij de opleiding ecologisch rijden draag je niet alleen bij aan een groener klimaat, je bespaart ook kosten op brandstofverbruik. Onze instructeurs leren je hoe de uitstoot van je voertuig beperkt kan worden en op welke manier de onderhoudskosten naar beneden gaan.

Lees meer

Code 95
Rijbewijs C en hoger

Elke chauffeur met rijbewijs C of D die commercieel vervoer doet moet beschikken over een bewijs van vakbekwaamheid (code 95 op het rijbewijs). Elke 5 jaar moet je 35 uur nascholing volgen om code 95 op je rijbewijs te kunnen behouden. Samen met Velgio zorgen wij voor de nodige opleidingen.

Lees meer