Vormingsmoment begeleider rijbewijs B
Auto

Iedereen instructeur. Leer zelf iemand op een goede manier met de auto rijden.

Inschrijven Lees meer
Omschrijving opleiding
Infrastractuur
Prijzentabel
Getuigenissen

Omschrijving opleiding

Wil je als begeleider iemand leren rijden? Je bent bij wet verplicht om een vormingsmoment van 3u te volgen. Deze korte opleiding kost 20 euro en kan op verschillende dagen gevolgd worden in onze opleidingscentra te Aarschot en Diest. Om je in te schrijven voor de opleiding kijk je hier

Ervaren instructeurs

Onze rijschool bestaat al meer dan 50 jaar. Het team bestaat uit ervaren instructeurs waarvan sommigen 30 jaar bij ons in het vak zitten. Dankzij hun kennis en ervaring, zijn onze instructeurs het beste geplaatst om jou van een juiste opleiding te voorzien. Ze hebben de mogelijkheid om zich aan te passen aan jouw stijl waardoor de slaagkansen je examen maximaal zijn.

Infrastructuur

De opleidingen vindt plaats in één van onze leslokalen te Aarschot of Diest. Aan de hand van een presentatie leren we je kort en bondig wat je moet kennen en kunnen. De powerpoint presentatie krijg je achteraf mee. Water, fruitsap en koffie zijn beschikbaar voor tijdens de opleiding.

Prijzentabel

Omdat er verschillende trajecten mogelijk zijn, vind je hier een overzicht van de passende prijzen.

Omschrijving Aantal uren € / uur € / totaal
Vormingsmoment 3   € 20

Getuigenissen

Zij behaalden hun rijbewijs met rijschool De Demer.

Super veel dank aan Anne-marie voor de goede opleiding, veel geduld en altijd met een even grote passie en smile mij opgeleid en geholpen te hebben tot een rijbewijs te behalen. You're the best.

Evy De Boeck

Toppers! Heb het lang uitgesteld maar dankzij jullie is het mij toch gelukt. THanks to Nico om mijn zenuwe te onderdrukken, en de goede begeleiding.

Sarah Guldentops

Geslaagd voor Moto A bij eerste examen. Thx Manuel. Toplessen!
Frederiek Verthe

De weg op? Schrijf je in!

Het behalen van elk rijbewijs begint met de juiste opleiding. Slaag zo snel mogelijk voor het examen dankzij een goede voorbereiding.

Meer vragen over deze opleiding

Kijk bij onze veelgestelde vragen (FAQ) of contacteer ons.