Rijbewijs CE
Vrachtwagen + Aanhangwagen

Het rijbewijs voor chauffeurs die met een échte zware jongen op pad gaan.

Contacteer ons Lees meer
Omschrijving opleiding
Infrastractuur
Schema opleidingstraject
Prijzentabel
Getuigenissen

Omschrijving opleiding

Wil je aan je vrachtwagen een aanhangwagen van meer dan 750kg toevoegen? Dan heb je een rijbewijs CE nodig. Het besturen van dit voertuig vergt heel wat techniek, kennis en ervaring. Onze instructeurs hebben dat allemaal en dragen het graag op jou over. Wij trachten ook steeds op een flexibele en snelle manier rond jouw agenda te werken.

Praktische details?

Een duidelijk overzicht van de weg naar je rijbewijs vind je in dit schema. Alles wat je moet weten over de opleiding, het examen en praktische details vind je bij de meest gestelde vragen.

Ervaren instructeurs

Onze rijschool bestaat al meer dan 50 jaar. Het team bestaat uit ervaren instructeurs waarvan sommigen 30 jaar bij ons in het vak zitten. Dankzij hun kennis en ervaring, zijn onze instructeurs het beste geplaatst om jou van een juiste opleiding te voorzien. Ze hebben de mogelijkheid om zich aan te passen aan jouw stijl waardoor de slaagkansen voor je examen maximaal zijn.

Infrastructuur

Opleidingen geven we met een nieuwe Volvo FH automaat. Onze instructeurs kennen die voertuigen van binnen en vanbuiten waardoor ze de knepen van het vak op jou kunnen overdragen. Onze rijschool heeft ook de nodige oefenterreinen en -zones waardoor we in alle veiligheid en comfort de juiste opleiding kunnen voorzien.

Schema opleidingstraject

We houden het graag overzichtelijk. De verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te behalen krijg je uitgelegd in een eenvoudig schema.

Prijzentabel

Omdat er verschillende trajecten mogelijk zijn, vind je hier een overzicht van de passende prijzen.

Omschrijving Aantal uren € / uur € / totaal
Praktijk incl. 1 examenbegeleiding en dossierkosten 8   € 1127,50
Afzonderlijke lessen praktijk   € 105  
Examenbegeleiding praktijk     € 262,50
Dossierkosten (inbegrepen bij elk pakket en alleen van toepassing bij afzonderlijke lessen praktijk zonder voorafgaand pakket)     € 25

Getuigenissen

Zij behaalden hun rijbewijs met rijschool De Demer.

Super veel dank aan Anne-marie voor de goede opleiding, veel geduld en altijd met een even grote passie en smile mij opgeleid en geholpen te hebben tot een rijbewijs te behalen. You're the best.

Evy De Boeck

Toppers! Heb het lang uitgesteld maar dankzij jullie is het mij toch gelukt. THanks to Nico om mijn zenuwe te onderdrukken, en de goede begeleiding.

Sarah Guldentops

Geslaagd voor Moto A bij eerste examen. Thx Manuel. Toplessen!
Frederiek Verthe

Meer vragen over deze opleiding

Kijk bij onze veelgestelde vragen (FAQ) of contacteer ons.