Rijbewijs BE
Auto + Aanhangwagen

Ga veilig de weg op met een zware aanhangwagen.

Contacteer ons Lees meer
Omschrijving opleiding
Infrastractuur
Schema opleidingstraject
Prijzentabel
Getuigenissen

Omschrijving opleiding

Wil je op vakantie met een caravan? Heb je voor beroep of hobby een rijbewijs BE nodig om met een grote aanhangwagen te kunnen rijden? Theoretisch rijbewijs is niet nodig op voorwaarde dat je rijbewijs B of hoger hebt. Wij geven opleidingen en bieden ondersteuning tijdens het praktijkexamen. Het examen kan je afleggen met een voertuig en aanhangwagen van ons.

Praktische details?

Een duidelijk overzicht van de weg naar je rijbewijs vind je in dit schema. Alles wat je moet weten over de opleiding, het examen en praktische details vind je bij de meest gestelde vragen.

Ervaren instructeurs

Onze rijschool bestaat al meer dan 50 jaar. Het team bestaat uit ervaren instructeurs waarvan sommigen 30 jaar bij ons in het vak zitten. Dankzij hun kennis en ervaring, zijn onze instructeurs het beste geplaatst om jou van een juiste opleiding te voorzien. Ze hebben de mogelijkheid om zich aan te passen aan jouw stijl waardoor de slaagkansen voor je examen maximaal zijn.

Infrastructuur

Opleidingen geven we met een auto uit onze nieuwe vloot Opel Astra’s. We beschikken over auto’s met zowel een manuele als automatische versnellingsbak. Onze instructeurs kennen die van binnen en vanbuiten waardoor ze de knepen van het vak op jou kunnen overdragen. Onze rijschool heeft ook de nodige oefenterreinen en -zones waardoor we in alle veiligheid en comfort de juiste opleiding kunnen voorzien.

Schema opleidingstraject

We houden het graag overzichtelijk. De verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te behalen krijg je uitgelegd in een eenvoudig schema.

Prijzentabel

Omdat er verschillende trajecten mogelijk zijn, vind je hier een overzicht van de passende prijzen.

Omschrijving Aantal uren € / uur € / totaal
Inschrijving     € 25
Afzonderlijk extra uur praktijkles   € 83  
Examenbegeleiding praktijk     € 207,50
Praktijklessen en assistentie examen incl. dossierkost 8   € 896,50
Dossierkosten (inbegrepen bij elk pakket en alleen van toepassing bij afzonderlijke lessen praktijk zonder voorafgaand pakket) 6   € 25

Getuigenissen

Zij behaalden hun rijbewijs met rijschool De Demer.

Super veel dank aan Anne-marie voor de goede opleiding, veel geduld en altijd met een even grote passie en smile mij opgeleid en geholpen te hebben tot een rijbewijs te behalen. You're the best.

Evy De Boeck

Toppers! Heb het lang uitgesteld maar dankzij jullie is het mij toch gelukt. THanks to Nico om mijn zenuwe te onderdrukken, en de goede begeleiding.

Sarah Guldentops

Geslaagd voor Moto A bij eerste examen. Thx Manuel. Toplessen!
Frederiek Verthe

Meer vragen over deze opleiding

Kijk bij onze veelgestelde vragen (FAQ) of contacteer ons.