Rijbewijs B
Auto

Laat een nieuwe wereld opengaan.

Inschrijven Lees meer
Omschrijving opleiding
Vormingsmoment begeleider
Infrastractuur
Schema opleidingstraject
Prijzentabel
Getuigenissen

Omschrijving opleiding

Een rijbewijs voor de auto is meer dan het technisch rijden alleen. Alle aspecten van ons hedendaags verkeer kennen en onder de knie hebben is minstens even belangrijk. Onze opleidingen zijn daarom gericht en efficiënt. Onze agenda is flexibel waardoor we snel kunnen inspelen op jouw voorkeuren.

Praktische details?

Een duidelijk overzicht van de weg naar je rijbewijs vind je in dit schema. Alles wat je moet weten over de opleiding, het examen en praktische details vind je bij de meest gestelde vragen.

Uitleg bij vormingsmoment begeleider

Wil je als begeleider iemand leren rijden met de auto? Je bent bij wet verplicht om een vormingsmoment van drie uur te volgen. Deze korte opleiding kost 20 euro en kan op verschillende dagen gevolgd worden in onze opleidingscentra te Aarschot en Diest.

Lees meer

Infrastructuur

Opleidingen geven we met een auto uit onze nieuwe vloot Opel Astra’s. We beschikken over auto’s met zowel een manuele als automatische versnellingsbak. Onze instructeurs kennen die van binnen en vanbuiten waardoor ze de knepen van het vak op jou kunnen overdragen. Onze rijschool heeft ook de nodige oefenterreinen en -zones waardoor we in alle veiligheid en comfort de juiste opleiding kunnen voorzien.

Schema opleidingstraject

We houden het graag overzichtelijk. De verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te behalen krijg je uitgelegd in een eenvoudig schema.

Prijzentabel

Omdat er verschillende trajecten mogelijk zijn, vind je hier een overzicht van de passende prijzen.

Omschrijving Aantal uren € / uur € / totaal
Inschrijving     € 25
Theoriecursus (vrijblijvend maar verplicht na 2 mislukte examens) 12   € 100
Basiscursus met begeleider (vanaf 17j) 6   € 379
Voorlopig rijbewijs zonder begeleider (vanaf 18j) 20   € 1205
Extra praktijkles (verplicht na 2 mislukte examens) 6   € 379
Examenbegeleiding 1   € 118
Extra uur praktijkles   € 59  
Extra les en examen met de rijschool (verplicht bij vervallen rijbewijs B) 6   € 497
Dossierkosten (inbegrepen bij elk pakket en alleen van toepassing bij afzonderlijke lessen praktijk zonder voorafgaand pakket)     € 25

Getuigenissen

Zij behaalden hun rijbewijs met rijschool De Demer.

Super veel dank aan Anne-marie voor de goede opleiding, veel geduld en altijd met een even grote passie en smile mij opgeleid en geholpen te hebben tot een rijbewijs te behalen. You're the best.

Evy De Boeck

Toppers! Heb het lang uitgesteld maar dankzij jullie is het mij toch gelukt. THanks to Nico om mijn zenuwe te onderdrukken, en de goede begeleiding.

Sarah Guldentops

Geslaagd voor Moto A bij eerste examen. Thx Manuel. Toplessen!
Frederiek Verthe

De weg op? Schrijf je in!

Het behalen van elk rijbewijs begint met de juiste opleiding. Slaag zo snel mogelijk voor het examen dankzij een goede voorbereiding.

Meer vragen over deze opleiding

Kijk bij onze veelgestelde vragen (FAQ) of contacteer ons.