Defensief rijden
Alle voertuigen

Word een betere chauffeur. Verkrijg meer inzicht, ervaring en aanpassingsvermogen.

Contacteer onsLees meer
Omschrijving opleiding
Infrastractuur
Prijzentabel
Getuigenissen

Omschrijving opleiding

Verkrijg inzicht, rijd zuiniger en word een betere chauffeur. Ons verkeer wordt elke dag drukker en complexer. Aan de hand van onze defensief-rijden-cursus, leren we je daar beter mee om te gaan en op bepaalde situaties te anticiperen voordat ze gevaarlijk worden.

Ervaren instructeurs

Onze rijschool bestaat al meer dan 50 jaar. Het team bestaat uit ervaren instructeurs waarvan sommigen 30 jaar bij ons in het vak zitten. Dankzij hun kennis en ervaring, zijn onze instructeurs het beste geplaatst om jou van een juiste opleiding te voorzien. Ze hebben de mogelijkheid om zich aan te passen aan jouw stijl waardoor de slaagkansen voor je examen maximaal zijn.

Infrastructuur

De opleiding defensief rijden kan je met elk voertuig van de rijschool volgen. Onze instructeurs kennen die voertuigen van binnen en vanbuiten waardoor ze de knepen van het vak op jou kunnen overdragen. Onze rijschool heeft ook de nodige oefenterreinen en -zones waardoor we in alle veiligheid en comfort de juiste opleiding kunnen voorzien.

Prijzentabel

Omdat er verschillende trajecten mogelijk zijn, vind je hier een overzicht van de passende prijzen.

Omschrijving Aantal uren € / uur € / totaal
Praktijk incl. 1 examenbegeleiding en dossierkosten 8   € 1127,50
Afzonderlijke lessen praktijk   € 105  
Examenbegeleiding praktijk     € 262,50
Dossierkosten (inbegrepen bij elk pakket en alleen van toepassing bij afzonderlijke lessen praktijk zonder voorafgaand pakket)     € 25

Getuigenissen

Zij behaalden hun rijbewijs met rijschool De Demer.

Super veel dank aan Anne-marie voor de goede opleiding, veel geduld en altijd met een even grote passie en smile mij opgeleid en geholpen te hebben tot een rijbewijs te behalen. You're the best.

Evy De Boeck

Toppers! Heb het lang uitgesteld maar dankzij jullie is het mij toch gelukt. THanks to Nico om mijn zenuwe te onderdrukken, en de goede begeleiding.

Sarah Guldentops

Geslaagd voor Moto A bij eerste examen. Thx Manuel. Toplessen!
Frederiek Verthe

Meer vragen over deze opleiding

Kijk bij onze veelgestelde vragen (FAQ) of contacteer ons.