Code 95
Rijbewijs C en hoger

Behoud je recht om als chauffeur aan de slag te gaan.

Contacteer ons Lees meer
Omschrijving opleiding
Infrastractuur
Prijzentabel
Getuigenissen

Omschrijving opleiding

Elke chauffeur met rijbewijs C of D die commercieel vervoer doet moet beschikken over een bewijs van vakbekwaamheid (code 95 op het rijbewijs). Elke 5 jaar moet je 35 uur nascholing volgen om code 95 op je rijbewijs te kunnen behouden. Samen met Velgio zorgen wij voor de nodige opleidingen.

Praktische details?

Alles wat je moet weten over de opleiding en praktische details vind je bij de meest gestelde vragen.

Velgio

Om je bewijs van vakbekwaamheid te behouden op je rijbewijs moet je een opleiding van Velgio volgen. Je kan bij Rijschool De Demer informatie krijgen en je inschrijven voor een opleiding op eender welke locatie. Indien er genoeg cursisten zijn kan je de opleiding in ons opleidingscentrum te Aarschot volgen.

Lees meer

Ervaren instructeurs

Onze rijschool bestaat al meer dan 50 jaar. Het team bestaat uit ervaren instructeurs waarvan sommigen 30 jaar bij ons in het vak zitten. Dankzij hun kennis en ervaring, zijn onze instructeurs het beste geplaatst om jou van een juiste opleiding te voorzien. Ze hebben de mogelijkheid om zich aan te passen aan jouw stijl waardoor de slaagkansen voor je examen maximaal zijn.

Prijzen

Omdat er verschillende trajecten mogelijk zijn, vind je hier een overzicht van de passende prijzen.

Getuigenissen

Zij behaalden hun rijbewijs met rijschool De Demer.

Super veel dank aan Anne-marie voor de goede opleiding, veel geduld en altijd met een even grote passie en smile mij opgeleid en geholpen te hebben tot een rijbewijs te behalen. You're the best.

Evy De Boeck

Toppers! Heb het lang uitgesteld maar dankzij jullie is het mij toch gelukt. THanks to Nico om mijn zenuwe te onderdrukken, en de goede begeleiding.

Sarah Guldentops

Geslaagd voor Moto A bij eerste examen. Thx Manuel. Toplessen!
Frederiek Verthe

Meer vragen over deze opleiding

Kijk bij onze veelgestelde vragen (FAQ) of contacteer ons.