Over ons

Geschiedenis

Eind jaren ‘60. Marcel, de vader van huidige eigenaar Hans, bezat een garage en verkocht auto’s. Op een dag kocht een zekere man een auto. Een rijbewijs had deze man al wel maar zoals het toen ging, had hij dit afgehaald op het gemeentehuis zonder opleiding. Hij kon niet rijden. Marcel nam hem mee naar een terrein waar hij de man leerde hoe hij met zijn nieuwe auto moest rijden. Rijschool De Demer was geboren. Tot op vandaag, leert de familie van Hans nog steeds mensen rijden.

Ervaring

Rijschool De Demer kan teren op 50 jaar ervaring. In ons team zitten instructeurs die al meer dan 30 jaar mensen leren rijden in onze rijschool. Ze kennen de knepen van het vak en weten wat je wil. Dankzij de vele personen die met ons hun rijbewijs hebben gehaald, bezitten we de kennis en ervaring die nodig is om voor elke persoon een gepaste opleiding en leermethode te voorzien. Onze instructeurs kunnen zich aanpassen aan de persoon die ze leren rijden.

Ons bedrijf

Wij beschikken over een infrastructuur met auto’s, motorfietsen, vrachtwagens, aanhangwagens en alles wat je nodig om je rijbewijs ermee te halen.